this is about her

Mijn foto
fashionable girl from holland - studying employee product presentation at de rooi pannen in Tilburg - crazy about beautiful people!

20100211

busy busy busy!

Hello loving people!
im so sorry that i havent put anything on my blog, but i was so busy with school bleh. Just got my list with my A+ and B+ on it hahahahha. it was good, hmm im not happy, but im gonna do it on my best.
OMGAD. yesterday was such a crazy day, i will put it in Dutch, because its a long story haha.


Oke, hier gaan we dan.. voor de mensen die het hierboven niet begrijpen, omdat hun engels nogal verrot is, ik heb vandaag me rapport gehad, en ik had niks op me blog gezet omdat ik het echt superdruk heb met klassiek ballet, en school en die dingen.

Eerst, zat ik gewoon op school, toen een klasgenootje van mij echt de leukste opmerking maakte die ik in 3 maanden heb gehoord whahahah.
Ken je die rekenmachines? Die casio gevallen haha,
ik wil dus supergraag een blackberry, maar die mag ik niet van me ouders, want het is zegmaar best wel duur.. pfff
maar oke, Dus wij zaten bij wiskunde, ik zo ooooh ik wil een blackberry. zegt die; "IK HEB DE NIEUWSTE BLACKBERRY!" Ik dacht dat het echt waar was, ik zo; " O MIJN GOD LAAT ZIEN" Doet die die rekenmachine omhoog. zegt die; "COEL HE"
Ik viel dus echt bijna van me stoel af van het lachen, echt geniaal als je melig bent hahaha. De helft die dit leest zal wel denken wtf doet zij nou weer, maar ik vond het wel grappig haha.

Oke, dat was mijn avontuur in de klas; Nu het verhaal dat ik naar huis moest gaan omdat ik uit was.. Nou oke, ik pak dan meestal de bus naar het station, en moet dan wachten op een bus die maar om het uur komt. Hoe verrot is dat?? Maar oke, stond daar een bus die ons normaal op komt halen, maar er stond een ambulance bij enzo, dus wij denken er is iemand flauwgevallen, en inmiddels stond mijn halve dorp erbij, zien we allemaal mensen naar die bus lopen, rijd die weg.. zeggen ze ja dat was ook onze bus want die ging alle dorpen af. Lekker verrot denken wij, kunnen we nog een uur op het station staan, en het was fucking koud. 10 minuten later kwam er een bus die vlakbij ons dorp stopte, nou iedereen daarin, maar die stopte zegmaar 5 km voor ons dorp. dus mijn vriendin belde haar moeder op, zegt ze ja mam kun je ons op komen halen.. gingen we met 7 mensen in een caddy. echt onwijs grappig, niemand kon stoppen met lachen. En dan ook nog de avonturen die we in de bus hadden, jongens die tegen iedereen aan stonden te rijden, melige mensen, tassen van 3000 kilo, en oude vrouwtjes die handschoenen verliezen WHAHAHA.


Dus, dat was weer een avontuur in het leven van Sharron...
talk ta ya tomorrow!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Everyone says that love hurts, but thats not true.
Loneliness hurts. Losing someone hurts. Rejection hurts.
Everyone confuse these things with love.
But in reality, love is the only thing in this world,
that covers up all the pain and makes us feel wonderful again.