this is about her

Mijn foto
fashionable girl from holland - studying employee product presentation at de rooi pannen in Tilburg - crazy about beautiful people!

20100601

ZIEK

oke, dit doe ik even in het Nederlands, want het is best moeilijk om dit in het Engels te schrijven haha.
Nou ik was dus vorige week al ziek, dat stond ook in een bericht volgens mij. Ik had dus echt verschrikkelijk erge hoofdpijn, dan stond ik op, werd ik heel duizelig en dan viel ik bijna flauw... ging ik zitten en stond ik weer op en toen kreeg ik zo'n erge hoofdpijn dat ik alleen maar zwarte vlekken zag, nou dat vond ik wel een reden om eventjes naar de dokter te gaan..

Gisteren ging ik dus naar de dokter, nou ik vertel heel het verhaal... zegt hij; "ja je hebt voorhoofdholteontsteking". ik zei; "WAT IS DAT NOU WEER"  nou sharron, het klinkt heel ernstig en dat is het eigenlijk ook, maar je bent er nog precies op tijd bij dat het niet zo erg is, nou pept je ook lekker op.. nott. maar oke, dat betekende dus dat alle holtes in mijn hoofd ontstoken waren, en geloof me het is echt geen pretje! Nu heb ik dus neusdruppels en van die ranzige pilletjes die ik in water op moet lossen, nou leuk dat spul smaakt naar gel ofzo gatver.
nou lig ik de hele tijd op de bank te slapen, en als ik even wakker ben ofzo, dan ga ik thee drinken of even een berichtje posten op me site.. dus ik hou jullie op de hoogte lieve mensen!

xoxo-

1 opmerking:

Everyone says that love hurts, but thats not true.
Loneliness hurts. Losing someone hurts. Rejection hurts.
Everyone confuse these things with love.
But in reality, love is the only thing in this world,
that covers up all the pain and makes us feel wonderful again.