this is about her

Mijn foto
fashionable girl from holland - studying employee product presentation at de rooi pannen in Tilburg - crazy about beautiful people!

20100715

the huge love is getting bigger and bigger

oke, ik ben dus echt helemaal gek, nee gestoord van chanel! Echt ik vind alles zo geweldig, en sommige zullen het niet begrijpen en anderen zullen het met me delen, maar god hoe mooi kan iets zijn! En ik ben dus helemaal in de 7e hemel, want mijn vader wou een "subtiel" gesprek voeren over waar je Chanel madamoiselle eu de parfume kunt kopen omdat hij dat wel een "leuk" luchtje vind, yeah right je bent een man en me moeder houdt niet van Chanel. En ik ben over een paar maanden jarig dus wie weet AAAAH ik ben zo blij hihi.

Ik moest gisteren trouwens naar het KW1C (Koning Willem 1 College) in 's-Hertogenbosch om mee te gaan naar de diploma uitreiking van mijn zus! Ze is geslaagd in haar opleiding sociaal juridisch administratief medewerkster, gefeliciteerd zus ik ben zo trots op je! Nu gaat ze HBO rechten studeren en ik vind het echt superstoer! Maar goed we dwalen af, toen ik daar dus liep, liep ik langs de afdeling van de school waar mijn droomopleiding zit: fashion & design. Toen ik daar dus langsliep, werd ik zo blij en kreeg ik gewoon kriebels in mijn buik zo geweldig vond ik het! So i will hope once my dream will come true, dat ik me opleidingen doe, verhuis naar Parijs en voor een modemerk kan gaan werken! En ik beloof jullie dat ik daar zal komen! En natuurlijk zal ik altijd blijven bloggen!

En zijn jullie trouwens over?
much love!
xoxo2 opmerkingen:

 1. Hahaha, ik ben ook helemaal gek van chanel enzo ♥
  ik ga btw dat chanel plaatje van je pikken omgosh.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, chanel my number one <33
  Zeker gaa ik ook een modeopleiding doen! Ik kan niet wachten tot ik eindelijk van de middelbare
  af ben en kan doen wat ik leuk vind..

  BeantwoordenVerwijderen

Everyone says that love hurts, but thats not true.
Loneliness hurts. Losing someone hurts. Rejection hurts.
Everyone confuse these things with love.
But in reality, love is the only thing in this world,
that covers up all the pain and makes us feel wonderful again.